Comptabilitat Analítica per a Emprenedors

Controla els costos de la teva empresa al detall

Necessites conèixer al detall els costos de tots els productes o serveis de la teva empresa? Sabies que, de vegades, el producte més venut de la teva empresa no és el que t’aporta més beneficis?

És fonamental tenir controlats els costos de la teva empresa, perquè el benefici no està en les vendes, sinó amb l’optimització dels costos fixes i variables.

Una empresa pot vendre molt però tenir pèrdues i això es deu al fet que no té un bon control dels costos.

Per poder prendre decisions a la gestió comptable de la teva empresa, és necessari tenir  informació. I per tenir informació, és imprescindible que la comptabilitat del teu negoci sigui el més detallada possible. Això et permetrà conèixer al màxim totes les despeses i podràs prendre decisions de manera més encertada.

Disposes de pocs recursos per a l’organització comptable del teu negoci? ¿Tens poc temps per portar una bona gestió comptable de la teva empresa? Un control adequat de la gestió del teu negoci és fonamental per a que el teu negoci sigui més competitiu. Som conscients de que al petit emprenedor li resulta, de vegades, difícil implantar unes adequades finances a la teva empresa, amb uns objectius ben definits i una comptabilitat adequada, entre d’altres coses, perquè el dia a dia t’absorbeix.  Si ho necessites, et donem assessorament extra en  altres àrees importants de la teva empresa, amb un tracte personalitzat per a cadascú de vosaltres.

 

Un dels principals avantatges de ser emprenedor/a és que tu ets el teu propi cap i prens les teves pròpies decisions, això significa que la pressió que tens no és la mateixa que la de tenir un cap per damunt teu. Pel contrari, quan comences un negoci, has de tenir clar que aquest requerirà molt d’esforç i dedicació. La majoria dels emprenedors/es disposeu de poc temps lliure per gaudir. És molt senzill d’entendre: tens que contestar el telèfon, atendre als clients que vénen a l’oficina, fer pressupostos i factures, etc. I per si fos poc, és vital portar una bona gestió del teu negoci i de la comptabilitat! Una bona comptabilitat és una de les funcions bàsiques que ha de desenvolupar tot tipus de negoci.

Els Nostres Serveis