Ajudes i Subvencions

T’agradaria aconseguir finançament per als teus projectes? Vols que t’ajudem  a buscar una subvenció adequada per al teu negoci?

busquem una subvenció per a tu

Molts dels nostres serveis estan subvencionats

Molts dels nostres serveis estan subvencionats. T’ajudem a buscar les fonts de finançament que millor s’adaptin a la teva empresa. I t’orientem cap  a ajudes que millorin la competitivitat de la teva empresa. Actualment, hi han obertes moltes ajudes per a les empreses que opten per una transformació digital a la seva empresa.


Som conscients que rebre aquestes aportacions econòmiques facilita a la empresa la incorporació de noves tecnologies de manera més ràpida. És a dir, un procés de digitalització que podria durar un mitja de 5 o 6 anys, podria realitzar-se en un any si aquesta empresa rebés alguna ajuda o subvenció.


Cada cop hi ha més empreses que reben finançament governamental per a donar un impuls important al seu negoci. Existeixen infinitat d’ajudes de diferents òrgans ( Cambres de Comerç, Ajudes Estatals, Ajudes de la teva Comunitat Autònoma, Ajudes Municipals, etc.) que pretenen accelerar el creixement estratègic de la teva empresa.