Arquitectura web i disseny de pàgines web

A Small Data Consultoria dissenyem la teva pàgina web i t’ajudem a ser més visible en els cercadors.

L’Arquitectura Web és la manera en què s’organitza una pàgina web. És la jerarquització de la informació de la Web. I de l’arquitectura Web dependrà que la nostra Web estigui ben optimitzada o no.

L’Arquitectura Web és una de les parts més importants de la nostra pàgina web. És fonamental definir-la bé perquè d’això dependrà que estiguem ben posicionats en els cercadors de Google. Hem de tenir en compte, entre d’altres, alguns d’aquests aspectes:

  1.  Els enllaços interns.
  2.  Les paraules clau enllaçades a les URL’s.
  3.  La prominència de les paraules.
  4.  La densitat de les paraules, etc.

A Small Data ens recolzem en eines de SEO per analitzar les pàgines Web. Aquestes eines ens permeten efectuar auditories SEO d’una pàgina Web i de les pàgines dels nostres competidors. Amb aquestes eines monitoritzem la nostra pàgina Web i es van adaptant segons les paraules clau, la generació de backlinks, estratègies de linkbuilding, etc.

Si volem tenir una bona base en la nostra pàgina Web, haurem de dissenyar una bona estratègia Web. Això farà que la nostra pàgina sigui més efectiva respecte a la de la competència i ens servirà per a incrementar la  base de dades de clients. L’estratègia Web es basa en implementar una sèrie d’accions que ens ajuden a aconseguir els nostres objectius. És essencial dissenyar-la bé, en base als nostres objectius.

El que està clar és que una Web ha de ser SEO friendly, és a dir, que sigui fàcil d’entendre, pràctica i que estigui ordenada. T’ajudem a aconseguir, sobre la base de l’estructura Web de la pàgina, un millor posicionament i a augmentar la teva visibilitat.

El SEO es troba entre les tècniques per a portar trànsit a un lloc web però no és l’única. Aproximadament entre un 65 i un 70 per cent del trànsit d’un lloc web sol venir dels cercadors i concretament de Google. Però el SEO no sols és important per a això, sinó que a més de ser la principal tècnica per a portar trànsit a un lloc web, és la principal tècnica que ens portarà vendes, també, al lloc web.

Posicionament bàsic SEO d'una pàgina web

Objectius Principals d'una pàgina web

· Domini i Hosting fiable i accessible.

· Bon disseny web.

· Web responsive.

· Accessible (AA de les pautes WCAG-2.1.).

· Posicionament bàsic.

· Autogestionable.

· Connectada amb Google Search Console.

· Connectada amb Google Analytics.

· Certificat SSL.

Digitalitza't

La transformació canvia la mentalitat de les persones que formen part d’una organització. Fa que a partir d’aquell canvi, en el seu afany de millora continua, sempre tinguin en compte les eines digitals per afrontar reptes.