Comptabilitat Analítica

Necessites conèixer els preus de cost dels teus productes?

Si coneixes els preus de cost dels teus productes al detall, sabràs el marge de benefici que obtens al vendre’ls. Molts cops, el producte més venut no és el que deixa més benefici a la teva empresa.

La comptabilitat Analítica

Si coneixes els preus de cost dels teus productes, podràs millorar la competitivitat de la teva empresa i tindràs més poder a l’hora de prendre decisions importants per al teu negoci. Conèixer el preu de cost dels teus productes o serveis es fa indispensable per a que el teu negoci funcioni bé i prosperi. Si no coneixem al detall el preu dels nostres productes o serveis i utilitzem preus aproximats o sense calcular, no podrem obtenir una rendibilitat òptima perquè el nostre negoci prosperi.


Avantatges de tenir els costos de l’empresa controlats:


1. Et serveix per calcular el preu exacte dels productes o serveis que vens.

2. Pots així, fer-te una idea de com estan els preus dels teus productes o serveis respecte a la competència.

3. Treure a la venda nous productes o serveis que satisfacin les necessitats dels teus clients.

4. Et permet  triar proveïdors alternatius.

5. Implantar processos de producció més eficients.


El tenir controlats els costos dels teus productes o serveis és un dels aspectes més importants dintre d’una bona gestió empresarial. Ens garanteix una bona presa de decisions. I també podrem obtenir productes més competitius invertint menys diners i obtenint més beneficis. Això significa que la teva empresa tindrà avantatges competitius a l’hora de comercialitzar el producte o servei enfront a les empreses del teu sector, perquè tindràs més informació per poder utilitzar-la al teu favor.