Indústria 4.0

Indústria 4.0

Uneix-te a la quarta Revolució Industrial!

La quarta Revolució Industrial, també anomenada Indústria 4.0, està canviant els processos de producció i organització de les empreses que ho implementen.

Aquesta revolució consisteix en implementar tecnologies donant lloc a una automatització i en definitiva, a una empresa més competitiva.

Indústria 4.0: La Revolució de les Dades

Podem dir que la Indústria 4.0 està canviant l’empresa en general a tot el món. L’objectiu d’Small Data és recopilar informació d’aspectes importants de l’empresa: el funcionament de les màquines, la qualitat dels productes que es fabriquen, la implementació dels serveis que s’afegeixen, etc. Aquesta analítica tant precisa de dades és de gran valor per a que els empresaris puguin fer-ne un ús adequat de tota aquesta informació i, a la vegada, donar un impuls important al desenvolupament de l’empresa que ho aplica.

Small Data som assessors acreditats de la Generalitat, posem a la teva disposició la nostra experiència i coneixement per a impulsar el creixement del teu negoci. Acompanyem a empreses amb un tracte individualitzat per a que pugueu:

  • Identificar actuacions clau i oportunitats de millora als resultats de l’empresa.
  • Establir metodologies per convertir les bones pràctiques identificades en bons hàbits.
  • Eines de millora de la gestió diària de l’empresa.
  • Actuar d’enllaç entre l’empresa i els programes d’ACCIÓ.

Els nous cupons de la Indústria 4.0 estan pensats per ajudar a petites empreses a donar un impuls a la gestió del seu negoci.

Small Data Serveis pretén satisfer dues necessitats:

  1. Convertir la comptabilitat oficial en un sistema ordenat i funcional de recollida de dades.
  2. Organitzar aquestes dades de manera que puguin ajudar als propietaris/gerents de les empreses a prendre decisions per al bon funcionament de les seves empreses.

Digitalitza't!

La transformació canvia la mentalitat de les persones que formen una organització. Fa que a partir d’aquell canvi, en el seu afany de millora continua, sempre tinguin en compte les eines digitals afrontar reptes.