Business Intelligent i Analítica de dades​

Exportació i anàlisi de dades de l'empresa per a la millora del procés de presa de decisions.

Business Intelligent i Analítica de dades, és l’ús d’estratègies i eines per a transformar dades en informació. Aquesta informació t’ajuda a comprendre millor aquestes dades i com a conseqüència, pots prendre millors decisions empresarials.

Cada vegada és més clar que gran part de l’èxit de les empreses passa per tenir un bon anàlisi de dades. Ens trobem en un mercat molt exigent que ens obliga a generar decisions intel·ligents. Aquestes eines ens permeten controlar tota la informació i poder gestionar les dades de la manera més eficaç possible.

A través d’aquestes eines et permeten la integració de dades amb altres bases de dades i poder analitzar-les. Aquesta informació la pots presentar a través de gràfics i panells molt intuïtius i fàcils de manejar. Així, diferents departaments d’una empresa disposen a temps real d’informació sobre el seu negoci.

Objetius principals d'un Business Intelligence

· Integració de dades amb altres bases de dades.

· Emmagatzematge de dades.

· Creació de panells de dades estructurades i diverses formes de visualització.

· Exportació de dades.

Digitalitza't

La transformació canvia la mentalitat de les persones que formen part d’una organització. Fa que a partir d’aquell canvi, en el seu afany de millora continua, sempre tinguin en compte les eines digitals per afrontar reptes.